Rechercher

COVID 19: Comm nationale topsportcommissie - Communication Commission nationale du Haut Niveau

Dernière mise à jour : 30 avr. 2020

Beste schermers, Beste trainers,


Vooreerst wenst de Nationale Topsportcommissie jullie veel sterkte toe in deze uitzonderlijke omstandigheden. Wij moedigen jullie ook aan de door de overheid getroffen beperkende maatregelen nauwkeurig op te volgen, in jullie eigen belang en dat van de anderen.


Als topsporter en als trainer heeft u waarschijnlijk veel vragen over het vervolg van het internationale schermseizoen 2019/2020. Op dit moment kan de NTSC deze vragen niet beantwoorden. Wij wachten zelf nog op duidelijke communicatie van de internationale schermfederatie FIE en de Europese schermfederatie EFC, de 2 organen die de kalenders van de internationale wedstrijden beheren. Wij verzekeren u echter dat de NTSC de situatie nauwgezet opvolgt en u meteen op de hoogte zal brengen zodra er nieuwe informatie binnen komt.


Zodra er meer duidelijkheid is geschept rond de internationale kalender, zal de NTSC zich buigen over de impact ervan op de selectieprocedures en indien nodig bijsturen. Alle tot dusver behaalde punten zullen alleszins behouden blijven.


In de tussentijd wensen we u en uw naasten een goede gezondheid toe en we hopen jullie snel weer terug te zien op de piste.


STAY SAFE - STAY AT HOME


Sportieve groeten,


De NTSC

CORTEYN Paul, FENOUL Frédéric, GERMEAU Yannick, PICHON MarcChers athlètes, Chers entraîneurs,


Avant toute chose, en ces moments exceptionnellement graves, la Commission Nationale de Haut Niveau tient à vous souhaiter bon courage pour les semaines qui viennent. Nous vous encourageons également à respecter, strictement, les mesures de confinement appliquées dans notre pays.


En tant qu'athlète de Haut-niveau et entraîneurs, vous vous posez probablement beaucoup de questions au sujet du déroulement de la suite de la saison internationale 2019-2020.