Rechercher

COVID 19: Comm 3 nationale topsportcommissie - Communication Commission nationale Haut Niveau

Dernière mise à jour : 30 avr. 2020

Beste schermers, Beste trainers,


De Nationale Topsportcommissie wil jullie nogmaals een hart onder de riem steken voor de komende weken en vraagt om de door de overheid opgelegde richtlijnen te blijven opvolgen.


Zoals we hadden verwacht en gezien de evolutie van de COVID-19-pandemie, heeft de FIE de afgelasting aangekondigd van alle wedstrijden die oorspronkelijk in de periode april-juni 2020 waren gepland.


Daarnaast heeft de FIE meer details vrijgegeven over het selectiesysteem voor de Olympische Spelen in Tokio. De klassementen zijn momenteel "bevroren" in afwachting van het hervatten van de competities en de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, de laatste selectieve wedstrijden te organiseren die oorspronkelijk in maart 2020 gepland waren. Zodra deze wedstrijden zijn georganiseerd, zal het zonetornooi kunnen plaatsvinden.


Via deze link kan u meer info terugvinden over de communicatie van de FIE. https://static.fie.org/uploads/24/123717-lettre%20urgente%202-20%20ang.pdf


De FIE heeft voorlopig geen nieuws over de concrete invulling van de wedstrijdkalender. Zodra de Internationale Federatie ons hierover meer informatie geeft, zullen we u zo snel mogelijk contacteren.


In de tussentijd wensen we u en uw naasten een goede gezondheid toe en we hopen jullie snel weer terug te zien op de piste.


STAY SAFE - STAY AT HOME


Sportieve groeten


De NTSC

CORTEYN Paul, FENOUL Frédéric, GERMEAU Yannick, PICHON MarcChers athlètes, Chers entraîneurs,